Oglasilo se Tužilaštvo nakon jezivog ubistva u Nišu: Ćerka koja je ubila majku je u bekstvu
Ubijena žena, Foto: Kurir, Kurir/M.S.

DETALJI

Oglasilo se Tužilaštvo nakon jezivog ubistva u Nišu: Ćerka koja je ubila majku je u bekstvu

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je zajedno sa policijskim službenicima PU u Nišu obavio uviđaj na mestu događaja

Objavljeno: 13:04h

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je danas da je naložena obdukcija tela Z.C. (69) za koju se sumnja da je ubijena i da su preduzete sve neophodne radnje radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao i radi pronalaženja učinioca.

"Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je 8. septembra, u večernjim časovima, u kući, na adresi u Nišu zatečeno beživotno telo Z.C. (1955) i da postoje osnovi sumnje da je lišena života", saopštilo je tužilaštvo.

Niš
foto: Facebook

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je zajedno sa policijskim službenicima PU u Nišu obavio uviđaj na mestu događaja, dat je nalog da se telo Z.C. preveze do Zavoda za sudsku medicinu u Nišu a toj ustanovi je naloženo obavljanje obdukcije.

Tušilaštvo navodi da je takođe naloženo preduzimanje svih neophodnih radnji radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao i radi pronalaženja učinioca.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

(Espreso / Agencije / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.